Version 2.57 – 04.2018

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK –
R2N Administration ApS (R2N Adm.)

DATAANSVARLIG

R2N Adm. er dataansvarlig i overensstemmelse med den danske persondatalov og EU’s persondataforordning, kaldet General Data Protection Regulation (GDPR), herefter blot kaldet ”persondataloven”. R2N Adm. er dataansvarlig, både i relation til registrering af data direkte, og automatisk indsamlet data, på www.kontoret-gammeltorv.dk, herefter blot kaldet R2N Adm.’s platform.

 

Kontaktoplysninger på dataansvarlig:

R2N Administration ApS

Frederiksberggade 2, 5. sal

1459 København K

CVR-nr.: 35838236

Tlf.: 30 95 00 29

 

R2N Adm.’s PERSONDATA OG COOKIE POLITIK

Først og fremmest skal du vide, at R2N Adm. lægger stor vægt på, at du er tryg ved at være bruger hos os.

Derfor behandler vi de oplysninger, du giver os, og som vi indsamler om dig i forbindelse med din brug af R2N Adm.’s platforme, ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv- og naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataloven.

Du kan altid øverst i vores persondata- og cookiepolitik se, hvornår politikken sidst er opdateret og/eller ændret. 

 

1. Hvilke oplysninger indsamler R2N Adm. og hvad bruges de til?

1.1  Oplysninger i forbindelse tilkendegivelse af interesse og kundeforhold

Vi registrerer de oplysninger du selv angiver ved indtastning i vores kontakt formular, eller oplyser ifm. med efterfølgende dialog, i forbindelse med at du tilkendegiver interesse i at blive kunde hos os. Dette vil typisk være dit navn, mobilnummer, virksomheds navn og evt. CVR nummer.

Indgår du i et kundeforhold, registrerer vi altid følgende oplysninger: Virksomhed, CVR, e-mail, virksomheds nummer, kontaktperson, mobilnummer, e-mail, person med tegningsret, fakturerings e-mail.

Vi gemmer dine personlige oplysninger for at kunne administrere og betjene dig som kunde.

1.2  Oplysninger om automatiseret dataindsamling på platformen

Oplysninger, om hvilke dele af platformen der benyttes mest og hvordan, registreres i både logfiler, heatmaps og optagelser af brugernes adfærd, som gemmes sammen med brugerens IP-adresse, styresystem, sprog, tid/dato og hvilken ”enhed” der blev benyttet (computer, smartphone, tablet, mv.).

 

Oplysningerne bruges udelukkende i forbindelse med videreudvikling og fejlsøgning på hjemmesiden, således at den optimeres efter kundernes behov og fejl bliver rettet hurtigt.

1.3  Cookies

Der benyttes cookies på platformen til forskellige formål som du kan læse om her.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekst-fil, som gemmes i din browser. I apps kaldes de dog ofte for ”identifikatorer”, men fungerer overordnet på samme måde. Derfor vil vi i denne politik refererer til alle disse teknologier som “cookies” og computere, smartphones, tablets mv., som ”enheder”.

 

Hvad benytter R2N Adm. cookies til

Vi benytter cookies til; Platformens generelle funktionalitet, Statistik og sporing, samt markedsføringsformål. Disse formål vil vi overordnet gennemgå og længere nede kan du finde en komplet liste over de cookies vi benytter på platformen.

 

Platformens generelle funktionalitet

  • huske dine valg
  • huske ikke at vise pop-ups igen efter de er lukket

 

Statistik og sporing på platformene

Vi benytter os af cookies til at måle trafikken, altså hvor mange der besøger vores platforme, og hvordan besøgende interagerer. Til dette formål benytter vi os af tredjeparterne, Google Analytics, hotjar.com og Smartlook.com.

 

Markedsføring

Det er vigtigt at vide om markedsføringen virker. Derfor benytter vi os også af cookies for at måle fx facebook, nyhedsbreve (ubivox) og Google adwords-kampagners effektivitet

Nedenunder kan du se en komplet liste over cookies på vores platforme.

 

Navn  Udbyder Formål Platform  Udløb 
 PHPSESSID  KPG  Bruges til at holde styr på brugerens session Web Session
 __cfduid
__zlcmid
__zpriv
__zlcid
 Zopim  Zopim gør us i stand til at live-chatte med besøgende, for at løse vores brugeres problemer hurtigt  Web Blandet
 SL_C_23361dd035530_KEY
SL_C_23361dd035530_SID
SL_C_23361dd035530_VID
 KPG Uklassificeret Web 2 år
 __utma
__utmb
__utmc
__utmt
__utmz
_ga
_gid
Google Analytics At samle information omkring brugeren der browser hjemmesiden, for at finde ud af grunden til deres besøg og andet lignende statistisk data. Navne, efternavne og addresser som brugeren forbinder fra bliver ikke opfanget Web  Blandet
 fr  Facebook  Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. Web  3 måneder
 cookie_notice_accepted  KPG Bruges til at huske om brugeren har godkendt KPG’s brug af cookies, så vi kan fjerne banneret der informerer om det Web  3 måneder
 jetpack_sso_redirect_to
jetpack_sso_original_request
 Jetpack  Bruges til admin-login Web  1 time
 wordpress_test_cookie  KPG Test at cookies er slået til Web  Session
 IDE Doubleclick  Bruges til at huske, brugeren har besøgt hjemmesiden og statistik Web  1 år
smartlookCookie Smartlook Smartlook bruges til at analysere om, om besøgende er stødt ind i UX problemer Web Session

 

Fjern browser cookies

Du kan ganske nemt fjerne browser cookies igen, men du skal være opmærksom på, at du risikere at platformene ikke vil fungere korrekt. Du kan læse en vejledning her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

1.4  Google Analytics

R2N Adm. anvender Google Analytics til at analysere brugen af platformen. Dette sker med henblik på at optimere platformen og gøre den mere brugervenlig. I den sammenhæng anvendes bl.a. cookies til at føre statistik over antallet af brugere, tidsforbrug på hjemmesiden, samt hvilke undersider der besøges.

For at kunne varetage denne funktion sætter Google også cookies på din enhed.

Den anvendte IP-adresse videregives i forbindelse med Google Analytics målinger, til Google.

Se ovenfor i punkt 1.3 om, hvordan du undgår disse cookies.

Du kan også fravælge generelt at indgå i Google Analytics målinger, se nærmere her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

2. Hvem har adgang til persondata?

Medarbejdere i R2N koncernen, herunder moderselskabet Restaurant 2 Night ApS, der har til opgave at betjene dig som kunde og behandle dine oplysninger, har adgang til de indsamlede persondata. Disse medarbejdere har kun adgang til at se og bruge dine oplysninger i det omfang dette er nødvendigt for at betjene og administrere dig som bruger, eller i analyseøjemed, eller for at overholde gældende lovgivning.

 

3. Overvågning

R2N Adm. foretager overvågning af brugernes brug af platformen for at sikre at den fungerer efter hensigten og at brugerne ikke oplever fejl.

 

4. Hvordan og hvor længe opbevarer vi oplysninger om dig?

Ifølge lovgivningen, herunder persondataloven, skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger i cloud IT-systemer med kontrolleret og begrænset adgang, og på servere, som er placeret i særligt sikrede lokaler hos Zitcom A/S i Danmark.

Oplysninger om dig som kunde, som specificeret i punkt 1.1, gemmes så længe, det er nødvendigt for at administrere dig som kunde, eller i øvrigt for at overholde gældende lovgivning, herunder betalingstjenesteloven, hvidvaskloven, bogføringsloven og persondataloven.

Dette indebærer at;

  • Dine angivne kundeoplysninger, gemmes så længe at du er aktiv kunde hos R2N Adm., da de er nødvendige for at administrere dig som kunde. Gamle kunder, og kunde leads, slettes efter 5 år.
  • Automatisk indsamlede oplysninger, slettes senest efter 38 måneder, da det vurderes at det her ikke længere tjener det formål, som det var indsamlet til. Hos de fleste af vores tredjeparts databehandlere sker denne sletning i øvrigt helt automatisk.

Husk, at du altid har ”retten til at blive glemt”, du kontakter os bare via kontaktoplysningerne i bunden, så bliver du omgående slettet fra vores systemer, og er ude af enhver backup efter 30 dage.

 

5. Ændringer af denne persondata- og cookiepolitik

Denne persondata- og cookiepolitik kan ændres.

Du kan altid øverst i denne persondata- og cookiepolitik se, hvornår politikken sidst er opdateret og/eller ændret. I tilfælde af væsentlige ændringer, vil dette blive oplyst ved en synlig meddelelse på vores platforme.

6. Dine rettigheder

Som registreret bruger hos R2N Adm. har du i henhold til persondataloven ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig.

 

Hvis de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, kan du kræve disse data berigtiget, slettet eller blokeret.

 

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af personoplysninger. Du skal dog være opmærksom på, at vores behandling i langt de fleste tilfælde er nødvendig for, at du kan være kunde hos R2N Adm., og vi kan betjene dig.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvilke oplysninger R2N Adm. har registreret om dig, og hvordan de bliver behandlet, kan du rette henvendelse til:

 

R2N Adm. Support,

Tel: 30 95 0029

 

Via e-mail til: info@kontoret-gammeltorv.dk

 

Eller pr. brev til:

R2N Administration ApS

Frederiksberggade 2, 5. sal

1459 København K

 

7. Klager over informationsindsamling og -anvendelse

R2N Adm. (som dataansvarlig) er underlagt persondatalovens bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Persondataloven administreres af Datatilsynet.

 

Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af R2N Adm.’s platforme, eller ved anden interaktion med R2N Adm., kan du klage til Datatilsynet over R2N Adm.’s praksis.

 

Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor:

 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.

1300 København K

Telefon: 33 19 32 00

Fax: 33 19 32 18

Mail: dt@datatilsynet.dk www.datatilsynet.dk